Bijeenkomst koersplan 4 juni 2019

Met Hart en Ziel ...

verzorgen medewerkers van Respont onderwijs voor leerlingen die een extra duwtje in de rug nodig hebben.


Respont bezint zich op het nieuwe koersplan voor de komende vier jaar. Wie zijn wij als Respont? Waar staan we voor? Hoe ziet Respont er in 2024 ideaal gezien uit? Hoe bereiken we dat? Met welke ontwikkelingen dienen we rekening te houden? Hoe werken we samen met onze partners in de regio? Hoe blijven we een goede werkgever voor onze medewerkers, zodat zij met bezieling hun werk kunnen doen? 

Denkt u mee?

We vinden het belangrijk dat u als onze samenwerkingspartner meedenkt over de toekomst van Respont. Op dinsdag 4 juni organiseren we daarom in restaurant ‘Hard en Ziel’ in Middelburg een bezielende bijeenkomst.
Ronald Hünneman geeft onder het genot van een heerlijke maaltijd een filosofische beschouwing op ‘bezieling’. Ronald studeerde filosofie in Groningen en werkte lang in het speciaal onderwijs met jongeren met gedragsproblemen. Graag willen we daarna met u van gedachten wisselen over de toekomst
van Respont. 

17.00 – 17.30 uur inloop

17.30 – 21.00 uur programma


Adres van het evenement: Hard en Ziel, Turfkaai 3 in Middelburg. U kunt parkeren onder de ZB (bibliotheek) Kousteensedijk in Middelburg. Hard en Ziel ligt aan de andere kant van het water.


Heeft u een uitnodiging gekregen voor deze bijeenkomst? Meld u snel aan via deze link, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (we gaan uit van één vertegenwoordiger per organisatie). 


Graag tot ziens!

Theo Hut

Voorzitter college van bestuur