Vacatures

S.O. Keurhove Keurhove is een school voor leerlingen uit Zeeland die zich niet of onvoldoende kunnen ontwikkelen in het basisonderwijs of speciaal basisonderwijs. We bieden onderwijs aan leerlingen van 4 t/m 12 (13)jaar, waarbij de interactie met de omgeving in onbalans is (geraakt). De leerling en/of de omgeving ervaren afstemmingsproblemen. Voor het nieuwe schooljaar (2019-2020), zoeken we een 

Leerkracht 

Voor 2, 3 of 4 dagen per week
Wij willen graag kennis maken met een collega die breed inzetbaar is. Iemand die affiniteit heeft met onze doelgroep, flexibel is en in samenwerking met collega’s een (school)omgeving wil en kan neerzetten, die de ontwikkelingsmogelijkheden van onze leerlingen sterk vergroot.
Wij bieden 
 inspirerende en uitdagende doelgroepen
 coaching middels co-teaching
 een eigentijdse school die voortdurend in ontwikkeling is
Wij verwachten
 een volledige onderwijsbevoegdheid (PABO)
 een flexibele en op samenwerking gerichte instelling
 iemand met een droom Arbeidsvoorwaarden
 conform de cao primair onderwijs, salaris in schaal L11
Heb je belangstelling?
Voor informatie kun je contact opnemen met Peter van Buuren, directeur, 0118-674573. Een sollicitatiebrief en CV kun je mailen naar keurhove@respont.nl
Meer over Respont
Keurhove is onderdeel van de Stichting Respont. Respont biedt onderwijs op maat aan leerlingen, die voor korte of langere tijd zijn aangewezen op orthopedagogische en/of orthodidactische hulp in de provincie Zeeland.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


VSO de Argo is een school voor voortgezet speciaal onderwijs in Terneuzen. De Argo biedt onderwijs aan jongeren vanaf 12 jaar met gedragsproblemen. Het einddoel is het behalen van een regulier diploma voorgezet onderwijs (vmbo, havo of vwo). Incidenteel gaan leerlingen na de Argo aan het werk.

We werken intensief samen met de scholen voor voortgezet onderwijs in Zeeuws-Vlaanderen. Wij bieden een onderwijsomgeving waarbij leerlingen gebruik kunnen maken van het beste van twee werelden. Deze uitdagende en innovatieve samenwerking is uniek in Nederland.


Voor onze leslocatie binnen het Lodewijkcollege in Terneuzen zijn wij op zoek naar een collega met affiniteit met Voortgezet (Speciaal) Onderwijs. Je zult, samen met je collega’s, fungeren als spin in het web om maatwerktrajecten samen te stellen voor onze leerlingen. Daarbij coach je, geef je les en ben je sparringpartner voor de collega’s van het VO. Deze samenwerking is nog volop in ontwikkeling en je krijgt de kans om dit verder uit te bouwen.


Wij zijn op zoek naar:

Leerkracht(en)  

1 fte. (deeltijd is bespreekbaar)Wij bieden

  • een actief team
  • een goede begeleiding en coaching binnen een school die volop in ontwikkeling is
  • schaal L11 CAO PO
  • een unieke kans om passend onderwijs te realiseren

 

Wij vragen:

  • een bij de functie behorende bevoegdheid
  • goede contactuele vaardigheden
  • affiniteit met onze doelgroep
  • teamgerichte, flexibele, proactieve instelling

 

Meer info?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Adé Schipper of Koen Capello of Jan Heijstek telefonisch te bereiken op nummer 0115-724990.

 

Solliciteren?

Sollicitaties (brief en CV) uiterlijk 24 juni mailen naar: mtargo@respont.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.De Springplank in Terneuzen is een school voor speciaal basisonderwijs. We zijn echter volop in ontwikkeling door het opzetten van zogenoemde SBO+(SO)-groepen. In het kader van thuisnabij onderwijs en vanwege pensionering van collega’s en de ontwikkeling van deze nieuwe groepen zijn we op de valreep van het nieuwe jaar nog op zoek naar een:

 

  • Leerkracht  L11 (3 dagen / 0,6 fte)

 

In principe zoeken we iemand voor de bovenbouw. Echter is e.e.a. bespreekbaar. Dit geldt ook voor de dagen waarop je komt werken bij ons. Ingangsdatum 19-08-2019 of zo spoedig mogelijk daarna.

 

Voor informatie over de functies kun je contact opnemen met Robert van Oosten, directeur, op 06-10935654 of via r.oosten@respont.nl.